uppdatering

Hejsan alla!

Vi håller på att bli galna på att inte ha internet hemma och när vi heller inte har någon telefon är vi svårkontaktade. Det blir dåligt med uppdateringar här och besök på andras sidor men räkna med intensiv trafik när vi väl kommer igång igen. Jag tänkte bara ge er en liten snabb uppdatering på sommarens aktiviteter:

Juni
Vi startade säsongens LC-tävlingar i boxholm där Line gjorde sig förjänt av en mittplacering i startfältet. Inte hennes bästa men gott nog tycker jag.
Två veckor senare var vi redo i Söderhamn, nu hade vi lämnat löpet ordentligt efter oss och Line var i ganska så fin form. Och visst sprang hon snabbt och med ork men en del genvägar gav henne hennes sämsta placering någonsin. Konkurransen var dock tuff och poängen 69,5 var rätt ok ändå. Även om bedömningarna som vanligt skapade en del huvudbry.

Juli
mellan tävlingarna hann vi med en valpträff/ringträning, läs mer på swaara.se och helgen därefter var det dags för den stora vinthundsutställningen i Mariefred.
Vi deltog i utställningen endast på lördagen, Myra var på sitt ystraste humör och åkte ut oplacerad i valpklassen (kennel swaara löpte dock stora framgångar bägge dagarna, läs mer på hemsidan!). Line blev placerad på en fjärdeplats i sin klass, mycket fördelaktigt visad  av Åsa Lindholm. Kanske hade domaren lite förstånd och syn i alla fall! =)
Idag skulle vi tävlat i Stjärnhov (LC) men de stackars vovvarna har dragit på sig en förkylning och får vila hemma med pyamas på.
Bland det bästa med Mariefred var också att Myra fick träffa "farmor och farfar", Ulla och Roland för första gången sedan hon flyttat hemifrån.

Augusti
härnäst ser ni Line den 12 aug i eskilstuna på agilitytävling klass 1.
Off. utställning i Nyköping den 19 aug. Vi hoppas på minst ett CK för Lines del.

September
Off. utställning
i Sandviken, högbo bruk 1/9 (Line)
inoff. utställning på gubbängsfältet 9/9 (line och Myra) samt tävlingslydnadsdebut för Line på samma plats.

Planerat men ej fastställt:
Sept:
agility och lydnad i Uppsala (Line)
inoff. utställning Strängnäs (Myra,Line)
LC Simslångsdalen
LC Södra sektionen
okt:
off.utställning i enköping (svvk)

Och så skulle jag hemskt gärna hinna med åtminstone ett viltspårprov innan säsongen är över!

Over and out! /JO

Kommentarer
Postat av: Åsa L

Hej Johanna,
Och stort GRATTIS till dig och Line när ni nådde ett av målen i Nyköping igår: CK på utställning. Därmed är Line också kvalificerad för Svenska Whippetklubbens Trippelpris. Ni har verkligen kämpat otroligt bra i år! Säg åt Myrisen att titta ordentligt hur storasyster gör!
Kram
Åsa

2007-08-20 @ 17:23:09
URL: http://www.swaara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0