Hundvakt sökes!

Vi har annonserat efter hundvakt till töserna de dagar, och ibland nätter som vi inte är hemma. Jag har sett att det faktiskt är ett gäng lappar som har försvunnit men ingen har hört av sig. 
Just nu blir det alltså bara ett litet inlägg för att bekräfta för er som tagit lapparna, att jag fortfarande söker hundvakt!

Allas intresse är önskvärt.
*Vi behöver både någon som kan vakta dem på dagtid och någon som kan tänka sig att ha dem över en natt eller helg. Alltså kan både pensionär eller barnfamilj fungera.

*Tycker du om att promenera - perfekt, det älskar hundarna. Är du rädd att du inte orkar med långa promenader - inga problem, det ser vi som vårt ansvar, så länge töserna har sällskap när vi är borta så är vi nöjda!

*Vill du ha en lugn, lydig, vuxen hund eller en busig, kelig valp eller kan du tänka dig att ha hand om båda två? Hör av dig i vilket fall!

Hur går det till?
Du meddelar ditt intresse via telefon eller mail. Vi lär känna varandra lite och ser om personkemin stämmer mellan oss och hundarna. Förslagsvis går vi på en liten promenad tillsammans för att du ska få en chans att se hur hundarna är.

När behöver vi hundvakt?
Det kan vara lite olika och fler tillfällen kan uppkomma (ffa kvällar ochhelger),men just nu söker vi hundvakt dessa datum:
12 okt - några timmar på kvällen
18-19 okt - dagtid i strängnäs (eller ev. i uppsala)
v.43: 22-26 okt - dagtid i strängnäs (eller ev. i uppsala)
5 okt - dagtid i strängnäs
15 (+ ev. 16)nov- dagtid i strängnäs
14 dec - dagtid i strängnäs
v.51: 17-21dec - dagtid i strängnäs (eller uppsala)


Tveka inte att höra av dig! Självklart får du ångra dig om det inte känns rätt när vi träffas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0