Utställning och lure-träning

I helgen som var gick bilen varm.
Jag och Anna åkte först från Strängnäs med Myra och Dino för utställning i Österbybruk på lördagen. Line följde med som moraliskt stöd. Ingen av mattarna gjorde sina små rättvisa så Myra och Dino fick nöja sig med fin kritik men utan pris.
En härligt solig dag fick vi i alla fall och vid slutet av dagen fick Dino stå på prispallen när mamma Dimma (Lines helsyster och Dinos mamma) vann BIS i avelsklass.
 Lycka i Swaaragänget!

På söndagsmorgon masade jag och Myra oss upp och åkte till Strångsjö utanför Katrineholm för lite lure-coursingträning. Myra var nog lite trött efter lördagen och kanske blev det varma vädret lite väl mycket för henne också. Vi kylde av oss med vatten och i skuggan och Myra tycktes, allteftersom dagen gick, förstå tjusningen med sporten. Men fortfarande tycker hon nog att det känns lite konstigt att vara ensam så långt bort ifrån matte. Det är ju inte så konstigt, i över ett år har vi tränat följsamhet och nu ska hon helt plötsligt släppa kontakten och ge sig iväg på eget bevåg. Det blir nog lite konstigt i ett hundhuvud. Vi fortsätter iaf. att träna och kanske lyckas vi få en tävlingslicens innan höstens tävlingar.

 Myra har en ensamdag med matte. På hemvägen stannade vi på mcDonalds och åt varsin glass. Inte direkt det bästa för en hundmage men vi hade båda två superlågt blodsocker och var varma och trötta så glassen var en succé!

 När man är trött gör det inget om man rasar ner från soffan, det är bara att gilla läget och ligga kvar! Idag är jag ledig och snart ska vi ut i solskenet igen på en lunchpromenad!

Kommentarer
Postat av: Erika

Vilken intensivhelg för lilla damen! Och vad strongt gjort att masa sig iväg till Österbybruk. Hoppas vi ses snart. Kram!

2008-05-27 @ 22:44:46
URL: http://voff.pronoblem.se/
Postat av: felicia

Naw vilka söta whippetbilder! :) Vi har själv två whippetar och det är helt klart den finaste hundrasen kul att det finns en blogg med samma namn :DKolla gärna in på min blogg finns många fina bilder på Disa och Bison (hundarna) :)

2009-12-25 @ 21:56:47
URL: http://lakritsgroda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0