HelgpromenadI lördags blåste det rejält här och hundarna kröp ut för att göra sina behov. De var inte så pigga på nån längre utevistelse. Istället fick de umgås med mamma, pappa, syrran och hennes pojkvän vilket var väldigt populärt. På söndagen märktes det dock att lördagen hade varit lugn för Myra hade massor av lagrad energi. Jessica och Pontus följde med på en skogspromenad och tjejerna fick springa av sig. Myra fixar koppelfriheten på ett föredömligt sätt nuförtiden.  

Helgen försvann snabbt och nu är det vardag igen. Jag ska lägga i en sista växel och hoppas att jag orkar ända fram med skolarbetet. Sen är det jobbsökning som gäller. Håll tummarna!

Motarbetad!

   

Nej, nu blir jag helt knäckt! jag vet att jag varit katastrofalt dålig på att uppdatera men jag hade äntligen skrivit ett långt inlägg med bilder när allt hängde sig och försvann! Usch, nu tappade jag lusten på allt.

Kan inte hjälpas...Här kommer några bilder, jag orkar inte skriva om. Myra är gos- och godisvovve. Hon pussas med alla och är fenomenal på att öppna burkar med godis. Här har hon råkat skjuta in burken under tv-bänken. Line orkar inte engagera sig i dessa godisjakter men när Myra väl fått upp ett lock är hon snabbt där och snor åt sig godiset.

Line och jag får egentligen inte vara med för vi är så sura på alla bilder som tas:

   Vi vill ha sol och värme, inte januariregn!
Line i december (trots att det är inomhus)
 Line i juni!

RSS 2.0